Jeugdcommissie voor seizoen 2019/2020

Onlangs heeft Alcides bekend gemaakt dat met ingang van seizoen 2019 / 2020 twee HJO’s zijn benoemd. Er is een splitsing gemaakt tussen bovenbouw en onderbouw. In ditzelfde bericht werd aangekondigd dat er een OHJO (Organisatorische Hoofd Jeugd Opleiding) naast de twee HJO’s zou komen. Uiteindelijk is besloten om in deze functie ook een splitsing te maken tussen bovenbouw en onderbouw, waardoor er uiteindelijk twee OHJO’s zijn. Deze personen maken onderdelen uit van de jeugdcommissie, waardoor het voor komend seizoen duidelijk is hoe de jeugdcommissie eruit ziet.

• Voorzitter: André Bijker
• Coördinator bovenbouw (OHJO): Arjen Zelhorst
• Coördinator onderbouw (OHJO): Cyril van Soest
• Coördinator mini’s / kabouters: Hanneke Krom
• Coördinator meisjes: Diana Boven

De scheiding tussen bovenbouw en onderbouw is met ingang van komend seizoen verschoven. Tot en met dit seizoen begon de bovenbouw vanaf JO15, maar dat is verschoven naar JO13. Hiermee is er meer duidelijkheid, namelijk voetballen op een groot (heel) veld is bovenbouw, daaronder is het onderbouw. Dus tot en met JO12 is onderbouw, vanaf JO13 is bovenbouw.
Heb je vragen of andere zaken met betrekking tot een sectie, contact dan de coördinator van die sectie. Uiteraard kan het ook altijd via de voorzitter gaan.