Jeugdteams Alcides en ST. FC Meppel/Alcides ook de komende drie seizoenen in het nieuw dankzij 123inkt.nl

Alle jeugdteams van Alcides en ST. FC Meppel/Alcides zullen komende zomer volledig in het nieuw worden gestoken door Hoofdsponsor Jeugd 123inkt.nl. De marktleider in de online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier heeft het contract namelijk verlengd tot de zomer van 2027.

Door het verlengen van de samenwerking krijgen alle jeugdleden aan de start van het komende seizoen de beschikking over een compleet nieuw kledingpakket. Dit kledingpakket bestaande uit een nieuw presentatiepak, wedstrijdtenue en voetbaltas is speciaal voor ons ontworpen door het exclusieve kledingmerk Patrini. In dit kledingmerk voetballen enkel de meer dan veertig voetbalverenigingen die door 123inkt gesponsord worden.

Namens 123inkt legt Vincent Coulier (Accountmanager Sponsoring) uit waarom 123inkt het contract verlengd heeft: “123inkt levert graag een bijdrage aan de samenleving. Dat doen wij onder andere door als Hoofdsponsor Jeugd bijna veertig Nederlandse amateurvoetbalclubs te ondersteunen. Dankzij dit sponsorprogramma lopen alle jeugdleden met hetzelfde presentatiepak, wedstrijdtenue en voetbaltas. Zo profiteren al ruim 15.000 jeugdvoetballers in gelijke mate van onze ondersteuning, ongeacht niveau of (financiële) achtergrond.”

Stephan Lammerink (Voorzitter Sponsorcommissie) is verheugd met de verlenging van de samenwerking: “Al 7 jaar bouwen 123inkt en wij samen aan een kleurrijke toekomst voor het jeugdvoetbal. Met passie en energie ondersteunt 123inkt onze meiden en jongens op hun reis naar succes en plezier. Super dat we dit voor nog eens drie jaar met elkaar kunnen voortzetten.”