22 oktober, bekerwedstrijd Alcides JO13-3 tegen Pesse JO13-1

Afwezig was onze leider Leo en Salmane,

Na pascontrole door de scheidsrechter begon de wedstrijd.

We begonnen de wedstrijd in een andere opstelling dan normaal, 4-4-2.

Pesse begon in de aanval maar kwam niet door onze verdediging. 5 min later kregen wij onze 1e kans, Dicky ging er op snelheid langs en maakte 1-0.

Na 10 min. spelen kwam er een hard schot af op Sem, maar Sem maakte een wereldredding.

Even later gaf Rene aan dat we weer in onze oude opstelling moesten gaan spelen 4-3-3 en toen zijn we nog beter gaan voetballen. Wij speelden goed samen en kregen veel kansen maar helaas scoorden wij niet.

Pesse maakte voor rust 1-1.

Start 2de helft, Dani wordt gelijk al onderuit gehaald wat lijdt tot een penalty. Mees staat achter de bal maar mist helaas de penalty.

Er volgen nog meer kansen na goed samen spel.  Even later uit een corner van Dicky schiet  Dani hem eindelijk binnen 2-1.

De nummer 10 van Pesse komt in blessuretijd  1op 1 tegen Sem en maakt 2-2,  als wij willen aftrappen klinkt het eindsignaal.