Kick Off 2023 voor onderbouw groot succes!
Afgelopen vrijdag werd het seizoen voor de jeugdafdeling van Alcides afgetrapt met een Kick-Off voor de teams tot en met de O13. Het weer was fantastisch, de opkomst dik in orde en de clinic onder leiding van de trainers en spelers van Zondag 1 superleuk. Kortom, een mooie start van het seizoen.
 
Traditiegetrouw worden de jeugdteams één voor één voorgesteld aan de aanwezige ouders, grootouders en de overige belangstellenden. Voor even staan alle teams in de volle belangstelling net als de spelers van Zondag 1, het vlaggenschip van de club. Voorafgaand aan deze opkomst doet de voorzitter van de vereniging Stephan Lammerink een openingswoord en worden de aanwezige jeugdsponsoren Boudesteyn Hypotheken en Verzekeringen (Gert-Jan Paulissen), Hypotheekshop (Alwin Smit) en Administratiekantoor W. de Jonge (Patrick de Jonge) met een bloemetje in het zonnetje gezet.
Na deze formaliteiten gaan de jeugdspelers in kleine groepjes een circuittraining afwerken onder begeleiding van de selectie van Zondag 1. Dit was voor zowel de jeugdspelers, maar ook de trainers en spelers van de selectie superleuk. Een perfecte start van het seizoen!

Bekijk alle foto's en filmpjes hier >>