Knappe overwinning Alcides F1

Olyphia F1 – Alcides F1

Zaterdagochtend gaan we op tijd naar Noordwolde om hier tegen F1 te spelen. De jongens zijn goed warm gespeeld en beginnen goed aan de wedstrijd. Na vier minuten opent Julian de score, het lijkt een geweldige wedstrijd voor ons te worden.
Olyphia denkt hier anders over, ze gaan wat meer fysieke kracht in de strijd gooien en onze jongens zijn hier van onder de indruk. Een geweldig afstandschot beland achter onze keeper Inze. Een volgende inzet van Olyphia beland op de paal, we beleven een paar spannende minuten, maar onze verdediging houdt stand.
Een uitbraak van Ingmar wordt afgebroken door een sliding van Olyphia, de vrije trap die volgt beland op de lat.
Na de pauze begint Alcides weer sterk aan de wedstrijd, in de 3e minuut levert het een doelpunt op voor Alcides. Maar Olyphia weet Alcides wederom goed onder druk te zetten, dit levert een corner op die uiteindelijk achter keeper Kjelt in het doel beland. Alcides legt zich niet neer bij deze stand en begint aanvallend steeds beter te spelen, de overmacht in de aanval levert een mooie kans op voor Tarik die de 2-3 scoort. De komende minuten kunnen de toeschouwers een reeks geweldige aanvallen van Alcides zien, goed samenspel van de jongens levert mooie combinaties op en gelukkig ook nog een doelpunt, Inze scoort 2-4.
in de laatste minuut van de wedstrijd komt een voorzet voor de voeten van Mees, die de bal in het doel schiet. Helaas was het niet het doel van Olyphia maar van Alcides, de eindstand van deze spannende wedstrijd wordt hierdoor 3-4.