Komt men over de hond, dan komt men over de staart

Zaterdagochtend 7 maart was het eindelijk dan zover, na een korte onderbreking in de zaal, konden de spelers van F4 de wei weer in. Vrijdag leek het daar nog niet echt op i.v.m. ziekte die enige spelers parten speelden. Na wat telefoontjes en wat fruit waren er genoeg spelers die het veld in konden.

Deze heldere zaterdagochtend zou Sportclub Rouvene F2 de tegenstander zijn en de wedstrijd werd foutloos gefloten onder bezielende leiding van Nourdin.
Na een paar minuten kreeg Rouvene een vrije trap, de tegenstoot was voor de Alcideanen. Naufal schoot met een hard schot net mis. Toen Rouvene weer in de aanval en met een knappe pijnlijke redding hield Ramon zijn doel schoon, even op zijn tanden bijten en hij kon weer verder. Na wat heen en weer gepingel kwam daar plots iemand het veld oplopen, ja een hond en begon daar zijn boodschap te doen maar de foutloze fluitende scheids was er als de kippen bij om deze hond het veld uit te sturen. Na een korte schoonmaakperiode kon het spel weer verder. De geschrokken Naufal schoot in een keer alle angst uit zijn lijf en boem 1-0.

De verdediging kon toen de touwtjes weer wat laten vieren en het duurde dan ook niet lang voordat het weer 1-1 was. Maar toen zetten Sander, Bjorn, Bas, Isabel, Jasmijn, Jorn en Luuk hun schouders eronder en kon Tara met een prachtig schot de 2-1 scoren.
Daarna kwam Rouvene weer volop in de aanval en werd het 2-2. Op naar de 3-2 een prachtig schot van Isabel…, ahhh nee jammer net mis. Jorn nog een schot maar die ging ook mis. Rouvene rook ook de overwinning maar door een aantal knappe reddingen voorkwam Ramon dat Rouvene er met de winst vandoor ging. De scheids blies op zijn fluit en een ieder stapte tevreden van het veld.

Van onze verslaggever.