Koop je eigen paaselftal


Vorig jaar in maart openden we de prachtige nieuwe Alcides kantine. Niet alleen Alcideanen, maar zelfs de tegenstanders prijzen ons om ons geweldige clubhuis. Een clubhuis voor ons allemaal, waar we graag komen en waar het altijd gezellig is! Het enige wat er nog ontbreekt is een gezellig terras. Om straks in de zomer ook lekker buiten te kunnen zitten bij Alcides willen we graag het geld hiervoor bij elkaar sparen door een aantal leuke acties. Eén actie is een actie rond Pasen. Koop je eigen paaselftal!

Door het verkopen van zakjes met een elftal paaseieren hopen we zoveel mogelijk geld te sparen om te kunnen besteden aan het nieuwe terras. We zullen een aantal zaterdagen eitjes verkopen vanuit de kantine en daarnaast vragen we onze leden om zoveel mogelijk paaselftallen te (ver)kopen. Degene die de meeste elftallen verkoopt kan een leuke verrassing verwachten!

We hopen dat jullie met ons de schouders onder deze actie willen zetten zodat we straks met ons allen kunnenzeggen: we hebben niet alleen de mooiste voetbalkantine van het noorden, ook het mooiste terras!
Download het bestelformulier en lever deze in op dinsdag 17 maart of woensdag 18 maart van 19 tot 20 uur in de kantine van  Alcides. De bestelde eitjes kunnen wordenafgehaald in de kantine op dinsdag 24 of woensdag 25 maart van 19.00-20.00 uur.
De elftallen kosten €1,50 en 4 elftallen kosten maar €5,-.