Lastig kwartier voor de koploperVandaag ontvingen we de koploper, Oldeholtpade D1. Zij staan fier bovenaan en hebben met 8-1 gewonnen van de nummer 2 van de ranglijst, dus het zou vast een goed team zijn zo was ons vermoeden.
De spelers waren in ieder geval allen een kop groter dan de onzen en behalve veel 2e jaars D's stonden er ook een groot aantal C-tjes in het veld. 

Maar ja, wij zijn Alcideanen en nergens bang voor, dus de mouwen opgestroopt en voetballen maar.

We begonnen goed en het lukte ons regelmatig om ons onder de druk van Oldeholtpade uit te voetballen.
Een mooie actie op rechts resulteerde in een corner die feilloos binnen werd gepoeierd door Issam. Jawel 1-0 voor ons.
De 'mannen' van Oldeholtpade stonden er verbouwereerd bij. Dit was ze nog niet eerder overkomen, een achterstand. De toeschouwers van Oldeholtpade klaagden al dat hun kroost voortaan op vrijdagavond niet meer mocht gaan stappen of voortaan voor 1 uur thuis zijn. Jawel we hebben het hier over de tegenstander van Alcides D3, waarvan de meesten nog op de basisschool zitten ;-)

Oldeholtpade zocht nu helemaal vol de aanval en kreeg meteen ook een kans op de gelijkmaker, maar Luuk weerde zich kranig en hield de nul.
Even later viel toch de gelijkmaker en meteen daarna ook de 1-2. Verdedigend was het gewoon nog niet goed genoeg bij ons waardoor Oldeholtpade toch makkelijk kansen kon creëren en zo na 'ons' eerste kwartiertje kon uitlopen naar 1-6.
In de 2e helft werd het weer 1-6, met weer een mooi doelpunt van Issam en dus was de eindstand 2-12.
De vlagger van Oldeholtpade excuseerde zich nog, ze hadden de KNVB meerdere malen verzocht hoger ingedeeld te mogen worden, maar dat was blijkbaar niet bespreekbaar.

Man of the match was onze keeper Luuk, die nog een strafschop stopte en 1 op 1 bijna onpasseerbaar was vanmorgen.
Volgende week zijn we vrij en dan naar Olde Veste, een tegenstander die 2 punten boven ons staat, dus dat belooft in ieder geval wel een echte wedstrijd te worden.