Leven als een Prof!

Op zondag 10 maart speelt PEC Zwolle de wedstrijd tegen AZ. Dit belooft wederom een mooi duel te worden! Voorafgaand aan de wedstrijd vindt ook het ‘PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent’ plaats en is er een speciale familieaanbieding. Het thema van het Kidsevent is dit jaar: Leven als een Prof!

Het PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent is hét kinderfeest van Zwolle. Vooraf aan de wedstrijd PEC Zwolle - AZ wordt het Eventcenter (MAC3PARK stadion) omgetoverd tot een grote kidshal met vele leuke en leerzame activiteiten rondom sport & vitaliteit.

Wij willen u vragen om onderstaande poster op een centrale plaats binnen uw vereniging te presenteren. Daarnaast zouden wij het fantastisch vinden als u deze wedstrijd en het Kidsevent op uw website en/of op de social mediakanalen van de club wilt vermelden en eventueel het per e-mail kenbaar wilt maken (aan uw leden t/m 12 jaar).

Programma
Van 10:00 – 12:00 uur, voorafgaand aan de wedstrijd tegen AZ, is er volop vermaak voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in het Eventcenter (MAC3PARK stadion). Kinderen kunnen hun PEC-diploma behalen, gamen tegen de PEC Zwolle eSporters, springen op het springkussen, zich laten vermaken met live-entertainment, dansen met PEC Zwolle-mascotte Zwolfje, een gezonde (fruit)snack maken en natuurlijk handtekeningen en selfies scoren. Alle informatie is te vinden op www.peczwolle.nl/kidsevent.

Ticketinformatie
Mensen met een ticket voor deze wedstrijd (seizoenkaart of losse kaart) kunnen hiervoor online of in de PEC Zwolle Fanshop een gratis ticket aanvragen. Daarnaast geldt voor deze wedstrijd een familie-aanbieding: wedstrijdkaarten voor één volwassene + één kind t/m 12 jaar kost slechts € 20,00. Elk opvolgend kaartje voor een kind t/m 12 jaar kost slechts € 7,50. Een los ticket voor het Kidsevent aanschaffen kan ook voor € 5,00: www.peczwolle.nl/kidsevent.

Let op: je krijgt alleen toegang tot het Kidsevent wanneer je in het bezit bent van een toegangskaart voor het Kidsevent.

Graag tot ziens bij PEC Zwolle!