MB1 deelt eerste plek met VHK


De meiden van MB1 doen het goed. Ondanks blessureleed blijven ze punten pakken.  Op 2 april kwamen ze na een vervelend wedstrijdverloop thuis met twee geblesseerde speelsters en een gelijkspel uit Sint Jansklooster (VHK). Beide ploegen staan gelijk qua punten.

Vorige week werd in een slechte wedstrijd met 2-1 gewonnen van MSC. Het doelsaldo bleef daardoor achter bij dat van mede-koploper VHK. Vandaag heeft Alcides dit goedgemaakt door maar liefst met 7-0 te winnen van Heerenveense boys! Helaas begon de wedstrijd 20 minuten te laat, waardoor 2 speelsters de wedstrijd niet konden uitspelen i.v.m. werk. Gelukkig kregen ze hulp van 3 meiden uit MC1. Bedankt meiden. Samen met VHK staat Alcides MB1 nu bovenaan, met ook het doelsaldo gelijk! Het gaat dus nog spannend worden.

Vóór de wedstrijd waren Lisa, Maureen en Lesley te horen op "Sport Lokaal" van Omroep Meppel waar zij namens MB1 een oproep deden voor een keepster voor volgend seizoen. (Te beluisteren op radio gemist) Willen zij volgend seizoen uitkomen in de A's, dan hebben ze een keepster én nog één of twee speelsters (uit 1998/1999) nodig die al enige voetbalervaring hebben. Wil je deel uitmaken van het team of weet je nog iemand, meld het dan bij MB1. Je kunt dan een keer komen meetrainen op maandag of woensdag.