Nick Dobben volgend jaar in kleuren Pec ZwolleAfgelopen week zijn wij geïnformeerd dat onze keeper van JO11-1, Nick Dobben, volgend jaar de kleuren van Pec Zwolle gaat verdedigen. Nick is in navolging van Thijmen Renkel de 2de keeper die binnen 4 jaar de overstap maakt naar Pec Zwolle. 
 
Nick is op 5 jarige leeftijd bij ons in de kabouters begonnen en in zijn eerste jaar in de F-jes bleek dat hij ook een zeer vaardige voetballer was. Als voetballer werd hij als 7 jarige al geselecteerd voor de F1 en tijdens dat seizoen bleek dat hij nog meer aanleg had voor het keepersvak. Dit jaar keept hij als 8 jarige al zeer verdienstelijk in JO11-1. Dit is ook de scouts van Pec Zwolle niet ontgaan en na een aantal maanden meetrainen, heeft Nick te horen gekregen dat hij volgend seizoen ook echt mag gaan spelen voor Pec.
 
Wij wensen Nick natuurlijk zeer veel succes toe met deze uitdaging en voor de Alcideanen die hem nog in het geel zwart willen zien schitteren, kom dan de rest van het seizoen kijken naar Alcides JO11-1. Het team van de trainers Roël Zelhorst en Martin Jansen speelt  zijn thuiswedstrijden om 10 uur in de 1e klasse. Naast Nick zitten er nog meer talentvolle voetballers in dit team.