Nieuwjaarsreceptie M.v.v. Alcides prima aftrap voor 2023!

Afgelopen zondag, 15 januari 2023, werd de Nieuwjaarsreceptie van M.v.v. Alcides in het clubhuis goed bezocht. Het clubhuis stond vol en de kniepertjes op de bar waren niet aan te slepen. 
Voorafgaand aan de receptie was er een wedstrijd “oud tegen nieuw” georganiseerd waarin voormalig eerste elftalspelers tegen de huidige selectie van Zondag1 speelden. Een leuke wedstrijd waarin de lol maar ook het fanatisme goed te zien was. Ondanks de inzet van “oud” won “nieuw” met 2-0. Hierna volgde de officiële receptie die geopend werd door voorzitter Stephan Lammerink. Hij gaf een korte terugblik op het afgelopen jaar en blikte vooruit naar 2023 en daarna. Er staan de club wel enige uitdagingen te wachten maar het positieve gevoel overheerste. 
Ook werd de website www.alcidesarchief.nl geïntroduceerd.  De website, gebouwd door club archivaris Jan Wijngaarden en zijn zoon, is een prachtig monument voor de clubhistorie. De voorzitter bedankt Wijngaarden en zoon dan ook voor hun werk, dat een enorm klus is (geweest). 
De website had niet op een beter moment gelanceerd kunnen worden aangezien het clubhuis volstond met (voormalig) spelers die zichzelf of bekenden op het scherm zagen verschijnen.  
Hierna was het de beurt aan onze jubilarissen. Jan Lijzen, Ronald Katoele en Eelco Logenberg waren allen 50 jaar of langer lid en zoals gebruikelijk kregen zij hiervoor een kleine waardering in de vorm van een Alcides-speld. Eelco Logtenberg kon echter niet aanwezig zijn dus krijgt hij de speld op een ander moment. 
Ook de selectie van Zondag1 kreeg de complimenten van voorzitter Stephan Lammerink. Door het winnen van het Vriend Sport Stadtmuller futsal toernooi ontvingen zij voor 350 euro aan cadeaubonnen te besteden bij Vriend Sport. De selectie stelde deze cadeaubonnen ter beschikking aan de Jeugdcommissie. Een prachtig gebaar dat zeer gewaardeerd wordt! Door aanvoerder Ryan Luyckx werden de cadeaubonnen overhandigd aan de voorzitter, gevolgd door een applaus van alle aanwezigen. 
Hierna was het tijd voor een toast op het nieuwe jaar. En het was nog lang gezellig!