NIEUWS TRAINER VOOR ST FC MEPPEL/ALCIDES JO19-1

Christiaan Akse heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer van het samenwerkingsteam JO19-1. Christiaan is sinds 2017 trainer van de JO19-1. In deze periode heeft Christiaan  de JO19-1 naar de 2e divisie geloodst. Een unieke prestatie aangezien er nog nooit een JO19-1 team in Meppel dit niveau wist te behalen.
De samenwerking heeft zijn vruchten afgeworpen en veel talenten zijn inmiddels in het 1e van FC Meppel en Alcides te bewonderen. De constructieve houding van Christaan en zijn staf heeft bijgedragen tot dit succes.

Namens FC Meppel en Alcides willen wij Christiaan bedanken voor zijn inzet en wensen hem veel succes bij zijn vervolgstappen als trainer.


Arjan Bosschaart  trainer ST FC MEPPEL/ALCIDES JO19-1 -  seizoen 2022-2023
Arjan Bosschaart, de 50 jarige oud prof van FC Zwolle, wordt komend seizoen de opvolger van Christiaan Akse. Arjan is geen onbekende in het Meppeler voetbal. De afgelopen jaren heeft hij diverse standaard jeugdteams succesvol getraind bij MSC. Momenteel staat de JO19-1 van MSC ongeslagen bovenaan in de hoofdklasse. 

Met Arjan denken wij een waardig opvolger van Christiaan in huis te hebben gehaald. Wij wensen Arjan veel succes komend seizoen.