Noordscheschut F1 maatje te groot voor Alcides F2

Zaterdag 5 oktober stond de wedstrijd Noordscheschut F1 – Alcides F2 gepland. Na het verlies van vorige week wilden de toppers van F2 wat rechtzetten.

Op het hoge gras van Noordscheschut, waar de bal amper wilde rollen, werd al snel duidelijk dat het een lastige ochtend ging worden. Noordescheschut was fysiek veel sterker en zette ons direct onder druk. De duels werden stevig ingezet en het lukte niet om onder deze druk uit te komen. Opbouwen van achteruit lukte niet en op het middenveld raakten we te snel de bal weer kwijt. Onze keeper Julian kon door een paar goede reddingen een achterstand voorkomen maar na 10 minuten scoorde Noordescheschut F1 1-0 en vlak voor rust 2-0.

De 2e helft gingen we beter voetballen en minder de duels opzoeken. Bij balbezit probeerden we het veld groot te maken en snel te passen. Dit leverde een aantal kansen op voor Pien en Salmane na goed voorbereidend werk van Quinn, Boaz en Cas maar helaas scoorden we niet. Noordscheschut bleef erg gevaarlijk met snelle sterke jongens waar onze verdedigers Thomas, Mika en Olaf hun handen vol aan hadden.

Door een paar verwoestend harde afstandschoten kwam Noordscheschut op 3-0 en 4-0. Een goede aanval van ons waarbij Quinn door de keeper van Noordscheschut werd neergehaald, leverde helaas geen penalty op. Een doelpuntje  voor de eer en het harde werken was mooi geweest maar de jonge scheidsrechter dacht daar helaas anders over.
In de slotfase scoorde Noordscheschut nog 5-0 waarna het eindsignaal klonk.

We hebben keihard gewerkt maar deze tegenstander was simpelweg een maatje te groot!