Olde Veste ’54 – Alcides F2

Steenwijk, 5 september 2015

Na een jammer genoeg verloren wedstrijd tegen FC Meppel (afgelopen zaterdag) gingen we  voor de derde bekerwedstrijd naar Steenwijk bij Olde Veste ‘54.

Eerste helft
De wedstrijd begon gelijk goed. We zette tegenstander goed vast, ze kwamen niet tot voetballen. Na een mooie aanval die begon bij Bjorn kwam de bal bij Jorn en met een geweldige pegel schoot hij Alcides naar 0-1. Na deze goal ging Alcides wat rustiger voetballen en kreeg het ook nog enkele kansjes. Wanneer Steenwijk aan aanvallen toekomt worden deze in de kiem gesmoord door goed verdedigend werk van Noël en  Sacha en goed keepers werk van Harjan. De rust werd uiteindelijk met een stand van 0-1 bereikt.

Tweede helft
In de korte rustperiode werd gewaarschuwd voor ons onnodig balverlies, waarmee wij de tegenstander het te gemakkelijk maakten. Na vijf minuten werd Jorn getackeld waarbij wij een vrij trap kregen ,die werd raaklinks overgeschoten. In de tweede helft ging de bal goed rond en werd er snel getikt, wat resulteerde in het doelpunt van Bjorn  0-2. Ongeveer tien minuten voor tijd zwakte het af en gaven we de wedstrijd uit handen door foute passes en onoplettendheid in het hele team waartoe het leide dat we de wedstrijd hebben verloren .

Toch kan F2 terugkijken op een goede wedstrijd en met opgeheven hoofd naar Meppel terugkeren

Eind uitslag 4-2