PEC Zwolle Voetbalkamp 2019

Graag informeren wij jullie, als convenantclub van PEC Zwolle, over het PEC Zwolle Voetbalkamp 2019 dat georganiseerd wordt in de voorjaarsvakantie op maandag 18 februari en dinsdag 19 februari. Een professioneel tweedaags Voetbalkamp, waar jongens en meiden in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar naast het hebben van veel plezier, hun voetbaltechniek kunnen verbeteren.
 
Op beide dagen krijgen de deelnemers van 9.00 – 15.30 uur een professionele training van PEC Zwolle-trainers en gaan ze aan de slag met verschillende toernooivormen. De trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats bij vv Berkum, Landstede en in het MAC³PARK stadion. Kosten voor dit tweedaagse Voetbalkamp zijn € 109,- per kind. Dit is inclusief een PEC Zwolle Voetbalkamp-tenue en ook voor eten & drinken wordt gedurende deze twee dagen gezorgd.
 
Er kunnen een beperkt aantal jongens en meiden deelnemen.
Voor alle informatie en aanmelden: www.peczwolle.nl/voetbalkamp.
 
Wij geloven erin dat het PEC Zwolle Voetbalkamp ook interessant kan zijn voor jullie leden. Zouden jullie deze informatie daarom willen verspreiden onder jullie leden in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar? Mochten jullie interesse hebben in een banner voor op jullie website, dan horen wij dat ook graag en leveren wij deze in het gewenste formaat bij jullie aan. Zijn er vragen? Dan kunnen deze gemaild worden naar: voetbalkamp@peczwolle.nl.