Proef en Beleef Meppel

Deze uitnodiging is voor alle vrijwilligers van de gemeente Meppel. Zegt t voort !!!

Dit jaar organiseren wij in opdracht van de gemeente Meppel een grote waarderingsactie voor vrijwilligers van de gemeente Meppel. Vrijwilligers in het zonnetje zetten tijdens "Proef en Beleef Meppel "
Op vrijdag 30 september 2016 van 16.00 tot 19.00 uur bieden wij alle vrijwilligers in de gemeente Meppel als dank en waardering een fantastisch culinair evenement  "Proef en Beleef Meppel" aan in de Plataan in Meppel.
Tijdens het evenement kunnen vrijwilligers proeven van een grote diversiteit aan culinaire producten uit de gemeente Meppel. Daarnaast kunnen zij genieten van streekkunst met een doorlopend programma van muziek en klein theater uit de gemeente Meppel. Er wordt tevens een beweegmarkt met workshops aangeboden met onder meer een vrijblijvende fit-test.
Aanmelden
Wij vragen u om uw vrijwilligers uit te nodigen voor dit unieke evenement, zodat zij zich aan kunnen melden voor deze waardering. Vrijwilligers kunnen zich, het liefst zo snel mogelijk, aanmelden voor uiterlijk 1 september 2016 via: 
www.welzijnmw.nl/vrijwilligerswerk/waarderingmeppel.
In september ontvangt de vrijwilliger een ontvangstbevestiging per e-mail. Dit is het toegangsbewijs voor “Proef en Beleef Meppel”. Wilt u meerdere vrijwilligers tegelijk aanmelden als organisatie? Stuur dan een e-mail naar: waardering@welzijnmw.nl.