Puntje voor Alcides E2

Vanmorgen speelden we tegen Steenwijkerwold E1. In de najaarscompetitie hadden we met 9-3 klop gekregen, maar toen waren we niet helemaal compleet. Vandaag gelukkig wel.
Devano stond op doel en dat deed hij prima. Toch stonden we na tien minuten volledig tegen de verhouding in met 2-0 achter. Twee knullige goals tegen, door tja... gewoon te slap verdedigen van het hele team. Zelf hadden we al aardige kansen gehad maar we waren niet scherp genoeg aan de wedstrijd begonnen.
De tegenstander speelde ook nog eens erg fysiek en de scheidsrechter hield wel van een stevig partijtje voetbal. Prima natuurlijk maar niet echt óns spelletje.
Gelukkig kwamen we nog in de eerste helft op 1-2. Jorn speelde zichzelf knap vrij, maar kreeg een schop, maar geen vrije trap, gelukkig kon Jan-Willem de bal oppikken en hard de aansluitingstreffer binnenschieten.

Na de ranja speelden we veel beter en scherper en al na vijf minuten speelde Jan-Willem op links drie man uit en leek te gaan scoren, maar Justin stond echt loeivrij en ontving de bal waarna hij zeer beheerst de gelijkmaker in het netje legde.
Hierna kregen we nog best wel veel kansen. Mohammed ging mee naar voren waardoor we nog gevaarlijker werden. Thijmen werd hierdoor als slot op deur erg belangrijk en deed dat hij goed. Jorn kreeg nog een schitterende kans, maar werd hard opzij geduwd waardoor hij niet tot een schot kon komen. Ook Donny leek te gaan scoren, maar de goede keeper van Steenwijkerwold plukte de bal uit de hoek. Nog kansen voor Jan-Willem, Anthony (die niet helemaal fit was) en Lars maar de goal wilde gewoon niet meer vallen vanmorgen. Ahfijn, dat heb je soms.
Een mooie wedstrijd die we hadden kunnen winnen, maar een gelijkspel is ook prima.