Robbie Westerbeek nieuwe trainer ST FC MEPPEL/MVV ALCIDES JO19-2 seizoen 2018-2019Voor de mensen van ALCIDES ben ik wel een bekend gezicht. Voor de ‘oudere’ jongere van FC MEPPEL ook, Ik heb bij de FC in mijn jeugdjaren verschillende ‘veldslagen’ uitgevochten. Zoals een groot trainer ooit zei: ‘Voetbal is oorlog’. Zo voelde het soms wel. Gelukkig is de waarheid anders en blijken er bij beide clubs veel aardige mensen rond te lopen.

Voor de mensen die dit allemaal niets zegt, even kort. Ik ben Robbie Westerbeek, getrouwd met Anja en heb 3 voetballende zonen. Ik ben al jaren trainer bij de (zuster)vereniging ALCIDES.

Vanwaar dan de overstap, of eigenlijk een halve overstap naar de samenwerking FC Meppel/ALCIDES JO19-2?

Ik geloof in de samenwerking tussen FC MEPPEL en MVV ALCIDES en  wil mijn steentje bijdragen om  de samenwerking tot een succes te maken. Daarnaast geniet ik van de training/begeleiding van een voetbalteam. De jongens beter maken en een goede sfeer creëren waarin de jongens lekker met voetbal bezig kunnen zijn.

Mocht iemand nog vragen hebben, trek me even aan mijn groen/witte of geel/zwarte jas en dan zal ik deze zo goed mogelijk beantwoorden.

Ik heb  er erg veel zin in.