Samenwerking meidenvoetbal Alcides en FC Meppel seizoen 2017-2018Met seizoen 2017-2018 in het zicht willen wij jullie informeren over de stand van zaken v.w.b. de samenwerking meidenvoetbal bij Alcides en FC Meppel.
Komend seizoen zijn er  vier (“AlciPel”) teams ingeschreven, één MO19 en drie MO17 teams. De MO19 is een team samengesteld uit Alcides en FC Meppel speelsters. Zonder deze samenwerking was er geen MO19-team geweest…
De MO17 bestaat uit drie teams waardoor de speelsters op eigen niveau kunnen worden ingedeeld. Om tot goede beslissingen te komen zijn er een aantal trainingsavonden belegd. We hebben verschillende trainers van FC Meppel en Alcides gevraagd om de VTZ hierbij te helpen.
Na een drietal trainingen zal op korte termijn de voorlopige teamindeling bekend gemaakt worden.

Voorafgaan aan de eerste trainingsavond is er vanuit de werkgroep een moment gekozen om speelsters en ouders te informeren en mogelijke vragen te beantwoorden. Aangezien een aantal velden volgende week al sluiten zullen wij ons schema aanpassen. De data en locatie worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.
 
* namens FC Meppel:
Tjalling van Looy
Erik Doornbos

* namens Alcides:
Patrick Meerzorg
Elly Mollema

** vragen/opmerkingen:
samenwerkingalcidesfcmeppel@gmail.com