Selectie jeugdspelers Alcides door BVO's en KNVB


De volgende spelers uit de Alcides jeugdopleiding zijn geselecteerd om hun kunsten te vertonen bij een BVO of bij de KNVB (JPN). Vanuit onze JO-9-1 hebben de afgelopen periode zelfs 3 spelers mee mogen trainen met SC Heerenveen. Het betreft de 1ste jaars spelers Thijs en Ruben Boer en Teun Rook. Teun heeft zelfs te horen gekregen dat hij nog voor een langere periode mag gaan meetrainen, maar op dit moment verkiest hij te blijven trainen met zijn teamgenoten bij Alcides JO-9-1.

Uit onze JO-11-1 trainen er 2 jongens mee bij een BVO. Kai Jansen vertoont inmiddels al weer 2 jaar zijn kunsten bij de voetbalschool van Heerenveen en Nick Dobben (keeper) traint al langer dan een half jaar mee met zijn leeftijdsgenoten bij PEC Zwolle. Milan Klooster uit JO-13-1 heeft inmiddels al weer enkele trainingen en wedstrijden mogen spelen voor het KNVB team onder 13 en lijkt daarin een vaste waarde te zijn.

Alcides is natuurlijk super trots dat de scouts van de KNVB en verschillende BVO’s regelmatig te zien zijn op onze voetbalvelden en dat deze talentvolle spelers hun opgevallen zijn. Dit geldt natuurlijk ook als een compliment voor de trainers van onze jeugdopleiding.