Selectienieuws zondag 1. Nieuwe aanwinst Dave PaddingWe zijn verheugd dat we voor de selectie van Zondag 1 een versterking kunnen presenteren. Het komende seizoen zal Dave Padding overkomen van ZZVV uit Zuidwolde. Dave speelde daarvoor o.a. voor SV Hodo, VV Hoogeveen(zondag) en FC Emmen.
We krijgen met Dave de beschikking over een talentvolle aanvaller die op meerdere posities voorin uit de voeten kan. We hopen dat Dave met zijn scorende vermogen, snelheid, ervaring en techniek wat extra's kan toevoegen aan ons aanvalsspel.

We wensen Dave veel succes en plezier en we kijken uit naar zijn komst!  

Namens de commissie Voetbaltechnische Zaken,
Gert-Jan Paulissen
 

Hieronder stelt Dave zich voor:
 
Hallo allemaal, 
 
Mijn naam is Dave Padding ik ben 26 jaar, geboren en getogen in Hoogeveen, mijn favoriete positie is spits en daarom is het mijn doel voor komend seizoen om Alcides te helpen met doelpunten maken en de supporters te vermaken.
Na een succesvol seizoen bij ZZVV waarin wij kampioen zijn geworden werd het persoonlijk tijd voor een nieuw avontuur. De gesprekken en het gevoel bij Alcides waren direct goed vandaar de keuze voor deze nieuwe uitdaging om mijzelf te ontwikkelen.