SJO HH'97 - Alcides F2

Op een koude, mistige morgen vertrokken we met F2 naar Hollandscheveld. De voetbalvelden lagen verscholen tussen de bossen net buiten het dorp en waren moeilijk te vinden. Maar na een aantal keren draaien en uiteindelijk de weg vragen kwamen we aan bij SJO HH’97.
Onze voetballers hadden er zin in en hoewel de tegenstanders bijna een kop groter waren, gingen ze de eerste minuten voortvarend van start. De meeste tijd waren wij dan ook in balbezit. Maar helaas was een hoge bal over onze vaste keeper Julian heen onhoudbaar. En zo was het al na een paar minuten spelen 1-0. F2 liet zich hierdoor niet uit het veld slaan en ze  voetbalden fanatiek verder. Een uitbraak van onze twee spitsen leidde helaas niet tot een doelpunt van onze kant.
Door onze verdediging werd de bal een aantal keren goed onderschept. Mika, Thomas en Olaf zaten er steeds goed bij. Ze konden echter niet verhinderen dat de tegenstander er uiteindelijk met 7 doelpunten vandoor gingen.
Over de flanken probeerden Cas en Boaz onze spitsen, Salmane en Pien te bedienen. Ze speelden technisch goed, maar de tegenstander wist hun telkens weer te overtroeven. Quinn had nog een goede kans voor doel en speelde bijna de keeper van de tegenstander voorbij.
Zonder punten, maar met opgeheven hoofden keerde F2 weer terug naar Meppel.