Sponsor Nieuws

Hoofdsponsor TerWee – Zondag 1
TerWee advocaten in Meppel is ontstaan uit het oorspronkelijke Arslan en TerWee advocaten, de voormalig hoofdsponsor van M.v.v. Alcides. Maar nu TerWee advocaten zijn eigen weg gaat, op hetzelfde kantoor, met de dezelfde mensen en dezelfde kwaliteit, heeft eigenaar Allert Jan ter Wee besloten om hoofdsponsor te blijven en daar zijn wij als Alcides heel erg blij mee! 
Voor de komende 2 seizoenen prijkt de naam van TerWee advocaten op het shirt van het team van Zondag1 en ziet u de naam veelvuldig rond de velden. 
Voor meer informatie over TerWee advocaten kunt u terecht op de website: https://terweeadvocaten.nl/ 

HomeShow - Sponsor Zaterdag 1  
Als huidig speler van Zondag 2 en als voorzitter van De Boogschutter is Nick Bos een bekend gezicht binnen Alcides. Maar sinds afgelopen seizoen heeft Nick zijn bedrijf HomeShow als sponsor ook verbonden aan Alcides, om precies te zijn als sponsor van Zaterdag1. En hoe gaaf is dat ?! 
HomeShow is gespecialiseerd in online diensten voor makelaars en zorgt er onder andere voor dat makelaars hun onroerend goed op een prachtige manier aan de wereld kunnen laten zien.  Neem vooral een kijkje op hun website: 
HomeShow - Marketing Automation Software For Real Estate