Sponsor nieuws > Staalhandel Staphorst

“Staalhandel Staphorst is de staalgroothandel in de regio Noordwest Overijssel en Zuidwest Drenthe. Wij leveren een uitgebreid programma van staal direct uit voorraad. 
Daarnaast kunnen we ook RVS en aluminium leveren en verzorgen wij constructiewerken en overige laswerkzaamheden.
 
In Staphorst ligt een voorraad van ongeveer 400 ton staal. Dit bestaat uit stafstaal, balken, kokers en buizen. Tevens hebben we gestraald en gemenied balkmateriaal op voorraad.”
Alan Huisman, eigenaar van dit mooie bedrijf, is al sinds zijn 6elid van M.v.v. Alcides en daarom sponsort Staalhandel Staphorst onze club heel graag. 
 
Alan heeft vele mooie hoogtepunten, maar één springt eruit:
 
“Deze is van heel lang geleden, het was één van de weinige doelpunten die ik gemaakt heb. Ik kwam alleen op de keeper af op volle snelheid (en ik was snel destijds) en op de rand van de 16 kogelde ik de bal snoeihard in de linker kruising. Het elftal was volledig in extase, in mijn beleving dan. Goed, het was weliswaar niet de winnende, het betrof tevens een wedstrijd in de voorbereiding en het was uit bij het altijd lastige Nagele, maar de jongens van zaterdag 1 van toen hebben het nog over. Ik vermoed wel dat alles in hun beleving ook weer iets anders is als hierboven beschreven…”.
M.v.v. Alcides bedankt deze trouwe sponsor!

https://www.staalhandelstaphorst.nl