staf beloften compleetDeze week heeft Voetbal Technische Zaken definitief het ja-woord gekregen van Jack van der Haar en Carl Furda. Komend seizoen vormen zij het trainersduo van het beloftenteam van Alcides en zullen nauw samenwerken met de staf van de 1e selectie.
 
Jack en Carl volgen de naar de 1e selectie verhuisde Dennis Meadows op en zullen ondersteunt worden door de door de  wol geverfde leidster Zwanita Bos.
Jan Klomp, de assistent-trainer van het afgelopen seizoen, gaat komend seizoen zijn rol als wedstrijdsecretaris jeugd bij de onderbouw uitbreiden met de bovenbouw.
 
Jack is vele jaren jeugdtrainer geweest binnen Alcides en zal bij het beloftenteam een groot aantal bekenden aantreffen, die ook in de jeugd al onder zijn bevlogen hoede hebben getraind. Carl, die vorige week gestart is met de UEFA B/TC II cursus, zal het verlengstuk van Jack in en naast het veld worden. Na een a.g.v. een slepende knieblessure gedwongen pauze en daaropvolgend kort uitstapje bij SVN, is Carl ook terug als voetballer. Hij zal dus naast de functie als assistent- trainer ook als speler onderdeel zijn van dit jeugdige opleidingsteam. 
 
Het moge duidelijk zijn, dat VTZ blij is met de aanstelling van deze staf - die wederom uit echte Alcideanen bestaat - en is ervan overtuigd dat hiermee de organisatie rond de zondagselectie (1&2) in goede handen is.