Start seizoen 2016-2017
Nieuwe benamingen
Het zal niemand ontgaan zijn dat de KNVB nieuwe benamingen heeft ingevoerd voor de verschillende leeftijdscategorieën. In alle uitingen komen deze namen al naar voren vandaar dat wij ook besloten hebben om deze namen in te gaan voeren. F1 zal dus niet meer zo heten maar zal JO9 1 worden. JO staat voor Jeugd Onder omdat er ook meisjes in deze teams ingedeeld kunnen zijn. De benamingen van de meidenteams beginnen allemaal met MO. Onderstaand alle nieuwe benamingen op een rij!
 
Oude
teamnaam
Nieuwe
jeugdteams  
Nieuwe
meisjesteams
F-pupillen             JO-9 
E-pupillenJO-11MO-11
D-pupillenJO-13MO-13
C-juniorenJO-15MO-15
B-juniorenJO-17MO-17
A-juniorenJO-19MO-19
 
 
Start seizoen
Vanaf maandag 22 augustus starten de trainingen weer voor iedereen. In de zaterdag daarop zal er door de meeste teams gestart worden met de bekerwedstrijden en begint het voetbalseizoen echt.

Voor de teams die zijn ingedeeld in de A-categorie van de KNVB (JO-19-1, JO-17-1, JO-15-1 en JO-15-2) begint het seizoen al eerder en voor hen bestaat de mogelijkheid om te gaan trainen vanaf 8 augustus. Het is aan de begeleiding van het team, in samenspraak met de trainer, om uiteindelijk te bepalen wanneer zij gaan starten.

Het voorlopige trainingsschema voor seizoen 2016-2017 is ook bekend en kan hieronder gedownload worden. Door de groei in het aantal teams is dit een flinke puzzel geweest.

Belangrijke data
Op maandagavond 29 augustus zal er een aftrapsessie plaatsvinden voor alle trainers en leiders o.l.v. ons nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Eddy Kuik.

Op maandagavond 5 september zal er een ouderavond plaatsvinden voor alle ouders van de jeugdspelers o.l.v. Hoofd Jeugdopleiding Eddy Kuik.

De uitnodigingen hiervoor zullen nog volgen maar houd deze data alvast vrij in de agenda's!

Goede vakantie voor een ieder!

Trainingsschema jeugd seizoen 2016-2017 (MS Excel)
Trainingsschema jeugd seizoen 2016-2017 (PDF)