Steenwijk MO13-1 - MO13-1

15 april 2017

We verzamelden om 7:45 bij de kantine van Alcides. Iedereen was top fit. Behalve de ouders, die vonden het zoals altijd te vroeg. Na een goede bespreking reden we naar Steenwijk want we moesten uit. In de kleedkamer werden onze pasjes gecontroleerd dit was nieuw voor ons.

We kwamen als profs het veld op! Op het veld werden al onze namen nog een keer opgenoemd. We konden eindelijk beginnen aan de wedstrijd.

We begonnen met een frisse start en gingen tegelijk op met Steenwijk, totdat er een doelpunt kwam van Steenwijk 1-0. Alcides pakte het goed op en ging weer door toen kwam er nog een doelpunt van Steenwijk. We gingen de rust in met 2-0.

Rust

Er werd vlak na de rust weer een doelpunt gescoord dus 3-0. Er werd iemand van Alcides onderuit gehaald. Alcides kreeg daardoor een penalty. Jacolijn nam hem en gescoord yess! 3-1. Er werd nog een doelpunt door steenwijk gemaakt 4-1. Na een fraaie solo van Nikay gaf ze de bal voor aan Djamila die hem mooi afmaakte yeaah 4-2. Door Steenwijk werden er nog drie doelpunten gemaakt eindstand 7-2.

Het was een mooie wedstrijd. Steenwijk gefeliciteerd met jullie kampioenschap!