Teamindeling jeugd jongens 2017-2018 aangepast


Toelichting indeling jeugdteams jongens MVV Alcides
 
MVV Alcides heeft met de grootst mogelijke zorg de 2e versie van de voorlopige teams seizoen 2017-2018 gemaakt.  Hierbij enkele enkele wijzigingen plaatsgevonden en de indeling van J019 i.s.m.FC Meppel is nu ook opgenomen.
De leden van Voetbal Technische Zaken jeugd, interne scouting en huidige trainers zijn samen tot de nieuwe indelingen gekomen. Enkele belangrijke onderwerpen (selectiebeleid) in dit indelingsproces zijn:
 
Relevante informatie over de ontwikkeling van de spelers met behulp van:
  • Spelers-Online (volgsysteem)
  • Adviezen trainers
  • Interne scouting
  • HJO
De indelingen voor het komend seizoen 2017-2018 zijn met de nodige zorgvuldigheid tot stand gebracht waarbij er door de indelingscommissie soms ook moeilijke beslissingen zijn genomen. Het is helaas niet mogelijk om aan alle wensen tegemoet te komen. We hebben dit jaar mede door onze successen een enorme toestroom van nieuwe leden gehad. Er is getracht om een zo goed mogelijke indeling te maken, waarbij ieder speler zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen en met plezier bij Alcides voetbalt. De indelingscommissie zal niet in discussie gaan over de indelingen, maar is altijd bereid een aanvullende toelichting te geven.
 
Bij enkele teams wordt, zo spoedig mogelijk na de zomervakantie, getracht het aantal spelers op een wenselijk nivo te krijgen, waarbij wellicht ook een beroep zal worden gedaan op de flexibiliteit van enkele spelers. Daarbij zal, indien nodig en vanzelfsprekend in overleg, gezocht worden naar een oplossing in een hogere leeftijdscategorie.
 
Ontbreekt er een naam graag dit zsm doorgeven zodat we dit kunnen corrigeren. We zijn al ver gevorderd met de invulling van het kader, zowel vwb train(st)ers als leid(st)ers. Wij delen deze pas op de site als de hele puzzel af is.
 
Heeft u ondanks bovengenoemde toch nog behoefte aan nadere toelichting verzoeken wij een e-mail te richten aan vtz@alcides.nl 
 
 
HJO   Eddy Kuik

Indeling: onderbouw t/m jo13-1
Indeling: bovenbouw t/m jo19-1