Thema-avond bij Pec Zwolle voor trainers en leiders

Woensdagavond 4 april staat de tweede thema-avond van het seizoen voor de samenwerkende amateurverenigingen van PEC Zwolle op het programma. Deze bijeenkomst, die wordt gehouden in het MAC3PARK stadion, begint met een plenaire sessie die wordt geopend door hoofd voetbalacademie Bert Ebbens. Vervolgens neemt Gert Peter de Gunst, assistent-trainer van het eerste elftal, het stokje over en praat hij de aanwezigen bij over de manier van werken bij de selectie dit seizoen. Na het verhaal van De Gunst vinden er diverse workshops plaats. Al deze interactieve workshops worden gegeven door medewerkers van de PEC Zwolle voetbalacademie.

Programma 
18.15 uur: inloop 
18.45 uur: opening door Bert Ebbens 
18.55 uur: plenair gedeelte door Gert Peter de Gunst (assistent trainer eerste elftal) over de prestaties van PEC Zwolle dit seizoen. 
19.50 uur: start workshops 
21.00 uur: einde workshops; tijd voor een drankje  
21.30 uur: einde avond

Workshop 1: De invloed van de coach en het begeleiden van teams. (O8 t/m O14) 
Workshop 2: Talentontwikkeling door middel van beelden voor teams O15 en ouder. 
Workshop 3: Fysieke ontwikkeling binnen een gehele jeugdopleiding. 
Workshop 4: Voeding binnen een jeugdopleiding, onder leiding van voedingsspecialist PEC Zwolle.  
Aanmelden 
Meld je simpel en snel aan via een e-mail naar; voetbalacademie@peczwolle.nl en scouting@alcides.nl. Vermeld daarbij je naam, vereniging en aan welke workshop je wilt deelnemen. Deelnemen is alleen mogelijk als je verbonden bent aan een amateurvereniging waarmee PEC Zwolle samenwerkt. Gezien de grote belangstelling van de vorige thema-avond is het verstandig om je tijdig aan te melden.