Trainers standaardelftallen seizoen 2017-2018Na de verlenging van het contract met onze Hoofd Jeugd Opleiding, Eddy Kuik, is VTZ in samenspraak met Eddy druk bezig gegaan met het vastleggen van de jeugdtrainers voor het seizoen 2017-2018. Een klus die nog in volle gang is, maar bij deze willen wij alvast de jeugdtrainers van de standaard elftallen aan jullie presenteren.
 

Roël Zelhorst zal volgend jaar de trainer gaan worden van JO12-1 (nu JO13-3). Roël is bijna klaar met zijn opleiding UEFA C (voorheen TC 3) en heeft afgelopen jaar ons JO11-1 getraind. Onder zijn leiding zijn het afgelopen jaar 2 spelers gescout door een betaald voetbal organisatie en de rest van het team ontwikkelt zich zeer goed onder de leiding van Roël.
 

Carl Furda zal JO13-1 onder zijn hoede nemen. Carl is net als Roël bijna klaar met zijn trainersopleiding UEFA C en zal komend seizoen verder gaan met UEFA B. Op dit moment traint Carl de JO15-1 en volgend seizoen zal hij ons hoogst spelende jeugdteam (3de divisie) onder zijn hoede nemen.   
 

Vincent Kuik op dit moment trainer van JO13-1 zal komend seizoen JO15-1 gaan trainen. Vincent is in het bezit van zijn UEFA B diploma en heeft dit seizoen bewezen met JO13-1 om de prijzen te kunnen gaan.  Onder zijn leiding zijn meerdere jongens geselecteerd voor JPN en trainen er 2 talentvolle jongens mee bij FC Emmen.
 

De JO17-1 zal door Pascal de Ruiter getraind gaan worden. Pascal is dit seizoen, na zijn gezondheidsklachten, weer ingestroomd bij JO17-1 en zorgt er samen met Dennis Blokzijl en begeleiding voor dat zij op dit moment koploper zijn in de Hoofdklasse. Pascal beschikt over zijn UEFA C diploma en wil in de loop van volgend seizoen zijn UEFA B gaan oppakken.
 

Nieuw binnen Alcides is de trainer van JO19-1. Na jaren onder leiding te hebben gestaan van Dennis Meadows, zal JO19-1 komend jaar getraind gaan worden door Christaan Akse. Christiaan is de afgelopen 5 jaar actief geweest binnen de jeugdopleiding van JVZ. Daar heeft hij 3 jaar de JO17-1 getraind en vervolgens 2 jaar de JO19-1.  Christiaan is op dit moment bezig met zijn UEFA B opleiding en verwacht dit komend jaar af te ronden.
 
Wij zijn blij met bovenstaande aanstellingen, waarbij er 4 van deze jeugdtrainers afkomstig zijn uit onze vereniging. Naast het opleiden van spelers, hebben wij enkele jaren geleden het beleid ingezet om onze eigen trainers op te leiden en zie hierboven het resultaat hiervan. Tel daarbij op dat Dennis Meadows komend jaar assistent wordt van Wilko Niemer, dan mogen wij met elkaar trots zijn op dit trainerscorps.
 
De komende periode zullen wij gebruiken om de trainersstaf van de gehele jeugd verder in te vullen en zodra wij daarover informatie hebben, zullen wij dit via de website met jullie delen.
 
VTZ