Trainers standaardjeugdteams seizoen 2016-2017


De winterstop is nog maar net geweest. Toch is de VTZ-Jeugdcommissie al weer druk bezig met de voorbereidingen op het seizoen 2016-2017. In een eerder bericht meldden wij al dat wij voor komend  seizoen een nieuw hoofd jeugdopleiding  hebben, in de persoon van Eddy Kuik. Inmiddels kunnen wij ook melden dat wij voor het nieuwe seizoen inmiddels “rond” zijn met de trainers van de standaardjeugdteams.
 
Met enige trots presenteren wij  hun opstelling!
 
A1:
Dennis Meadows
Dennis is onderhand al een vertrouwd gezicht bij het A1-team. Hij is op dit moment bezig met de trainerscursus TC2 en naast het feit dat hij A1 traint, is hij ook nog trainer van het tweede team van Alcides.
 
B1:
Dennis Blokzijl
Dennis was als speler al een vertrouwd gezicht binnen het eerste elftal van Alcides. Een knieblessure heeft ervoor gezorgd dat hij voorlopig niet kan voetballen.  Dit seizoen is hij trainer van C1 en staat hij met dat team garant voor attractief voetbal. Dennis beschikt over een TC 3-diploma.
 
C1:
Carl Furda
Carl is een talentvolle trainer, die volgend seizoen zijn TC 3 gaat halen. Hij is al eerder meerdere jaren werkzaam geweest als assistent bij C1 en dit seizoen zou Carl eerst niet trainen i.v.m. schoolverplichtingen. Desondanks heeft hij het afgelopen jaar toch nog tijd gevonden om MB1 te trainen.
 
D1:
Vincent Kuik
Inmiddels ook een vertrouwd gezicht binnen Alcides. Vincent is de afgelopen twee seizoenen trainer van B1 geweest en beschikt over zijn TC 2-diploma. Hij is bereid gevonden om deze talentvolle groep onder zijn hoede te nemen.
 
E1:
Roël Zelhorst
Roël is naast keeper van A1 ook al meerdere jaren trainer binnen de jeugdafdeling van Alcides. In het huidige seizoen is hij trainer van F1 en zorgt hij er mede voor dat deze jongens zich voetballend  prima ontwikkelen.  Roël gaat volgend seizoen zijn TC 3 halen.
 
F1:
Olaf de Grip
Olaf is eveneens speler van A1 en in het huidige seizoen trainer van F2. Olaf doet de opleiding Sport en Bewegen en gaat in het schooljaar 2017-2018 de opleiding TC 3 volgen.
 
Uiteraard is de VTZ-Jeugdcommissie ook druk doende om alle andere jeugdteams te voorzien van goede trainers. Zodra deze functies allemaal zijn ingevuld, worden ook deze namen via de site bekendgemaakt.
 
Talentontwikkeling bij Alcides geldt niet alleen voor spelers, maar ook voor trainers. De VTZ wenst daarom ook alle (aanstaande) trainers mooie wedstrijden met goed voetbal, onmisbare leermomenten, en veel plezier met hun talentvolle teams.
 
VTZ-Jeugdcommissie Alcides