Trainers volgend seizoen

Terwijl het seizoen weer in volle gang is wordt er achter de schermen alweer vooruit gekeken naar volgend seizoen en wij kunnen dan ook met trots melden dat wij voor het komend seizoen de volgende trainers hebben aangesteld:
 
JO19-1: Christiaan Akse en Eric Barth blijven ook het komende jaar de trainers van de ST FC Meppel/Alcides JO19-1.
Dit jaar stond dit team ook al onder leiding  van dit duo en de prestaties zijn meer dan goed te noemen. Ook onze samenwerkingspartner FC Meppel is deze mening toegedaan. Christiaan rond dit jaar zijn opleiding UEFA-B af en volgend jaar krijgen zij weer een mooie talentvolle groep om mee te werken.
 
JO17-1: Pascal de Ruijter zal ook komend seizoen de trainer van dit team zijn. Op dit moment draait het JO-17-1 team o.l.v. Pascal en Jermain wederom in de top van de Hoofdklasse mee. Pascal is inmiddels ook begonnen met zijn UEFA-B opleiding.
 
JO-15-1: Rob Koopmans zal het komend jaar de JO-15-1 onder zijn hoede nemen. Rob is afkomstig van Staphorst en heeft daar het afgelopen seizoen de JO-15-1 getraind. In het verleden is hij ook HJO bij Staphorst geweest. Rob beschikt over zijn UEFA-B diploma.
 
JO-14-1: Youri de Graaf en Calvin Sneijder zullen dit 1e- jaar team gaan trainen.  Afgelopen jaar  hebben zij gezamenlijk de JO-15-2 getraind en die zijn, met veel spelplezier en een mooie ontwikkeling in hun spel,  in de najaarscompetitie kampioen geworden. Youri beschikt over zijn UEFA- C diploma. 
Komend jaar is Alcides voornemens in deze nieuwe leeftijdsklasse te gaan starten. Hierover zullen wij nog apart gaan communiceren.
 
JO-13-1: Roël Zelhorst zal komend jaar dit team gaan trainen. Roël heeft het afgelopen seizoen de JO-13-3 getraind en beschikt over zijn UEFA B papieren. De afgelopen jaren heeft Roël zich ontwikkeld tot een zeer talentvolle trainer, die komend seizoen met een net zo talentvolle groep aan de slag gaat.
 
MO-19-1: Erik Jan van Eekst en Johan Wever  nemen komend seizoen de MO19-1 onder hun hoede. Erik Jan beleefde afgelopen jaar zijn debuut in het  trainen van een meidenteam en met succes.  Van beide kanten is dit dermate goed bevallen, dat dit volgend jaar voortgezet wordt. Johan Wever is voor met name voor de Alcideanen een bekend gezicht, ook hij heeft  zijn sporen verdiend als trainer van JO en MO-teams.  
 
Uiteraard zijn wij de overige teams niet vergeten, binnenkort verwachten wij meer namen van trainers bekend te kunnen maken, zowel bij de meiden van AlciPel als bij de jongens.