Trainerscarrousel Alcides updateDe trainerscarrousel draait op volle toeren en begin maart hebben wij de aanstellingen van enkele trainers bekendgemaakt. Bij deze willen wij jullie een update sturen van de ontwikkelingen op dit gebied. 

 
Jermain Wobbes, speler van onze 1ste elftal is voor komend seizoen de assistent van Pascal de Ruiter op JO17-1.  Dit team is nog in de running voor rechtstreekse promotie naar de divisie. Jermain is op dit moment trainer van onze JO13-2.
 

Patrick de Jonge is de  nieuwe trainer voor JO17-2. Patrick heeft vorig seizoen ook JO15-2 succesvol getraind en zal dus naast het beheren van de penningen van de club ook volgend seizoen een team gaan trainen.
 

Verder is Harold de Bruin bereid gevonden om ook volgend jaar een JO17 team te gaan trainen. Harold is al een aantal jaren trainer geweest van verschillende jeugdteams. Momenteel traint hij de JO15-3.
 

Ryan Luyckx, talentvol speler van ons 1ste elftal, zal volgend jaar assistent worden bij ons JO15-1. Ryan is al meerdere jaren trainer van de jongste jeugd binnen Alcides, maar gaat komend seizoen Vincent Kuik assisteren met dit mooie team.
 

Voor JO15-2 is Youri de Graaf vastgelegd. Youri, in het bezit van zijn UEFA C diploma en speelt al jaren bij Alcides. Afgelopen jaar heeft hij het JO15-2 van Olde Veste getraind, maar zal komend seizoen dit team bij Alcides onder zijn hoede gaan nemen.  
 

Carl Furda zal komend seizoen bij het JO13-1 geassisteerd gaan worden door Jari Mooij.  Ook afgelopen seizoen waren zij een trainersduo en voor komend jaar gaan zij wederom samen een team begeleiden. Jari is hiermee de 4 de speler uit onze 1e selectie die daarnaast een team gaat trainen.
 

Harald Rook zal ook komend seizoen trainer zijn van het talentvolle JO9-1. Mede onder zijn leiding en die van Olaf de Grip, heeft dit team het afgelopen jaar flinke stappen gemaakt en volgend jaar zal dit een team zijn waar rekening gehouden mee moet worden.