Trainersstaf van deze standaard jeugdteams

Het heeft even geduurd maar inmiddels is de trainersstaf van deze standaard jeugdteams voor het seizoen 2020-2021 definitief en kunnen wij deze met u/jullie delen. 

ST FC Meppel-Alcides JO19-1
Voor het vierde seizoen op rij zullen Christiaan Akse en Eric Barth de trainersstaf zijn van de  JO19-1 van de ST FC Meppel/Alcides. De afgelopen jaren hebben zij bewezen om met deze leeftijdscategorie succesvol te zijn. Na enkele jaren bovenin meedraaien in de 3edivisie komt komend seizoen een nieuwe uitdaging: voetballen in de 2edivisie. Dit team heeft de primeur, nooit eerder speelde een jeugdteam uit Meppel op dit niveau! 

JO17-1
De JO17-1 zal komend seizoen getraind gaan worden door Rob Koopmans en Eric-Jan Lijzen. Zij waren beiden afgelopen seizoen trainer van de JO-15-1 en deden het prima (5eplek) als promovendus in de 3edivisie. 
De samenwerking tussen beide trainers was zo goed dat ze ook komend seizoen graag een duo willen zijn en gezien de behaalde resultaten juicht Alcides deze samenwerking toe. 
Voor Rob, in het bezit van UEFA B, zal het 3dejaar worden waarin hij actief is binnen de jeugdopleiding.  Eric-Jan kennen wij natuurlijk allemaal, als voormalig speler van Alcides 1. Eric-Jan heeft afgelopen seizoen UEFA C gehaald en gaat en komend jaar voor het behalen van UEFA B. 

JO15-1
Nog een bekend gezicht: Roël Zelhorst wordt komend jaar trainer van de JO15-1.De afgelopen jaren heeft Roël de leiding gehad over de JO-13-1 en haalde prima resultaten met zijn team. Naast zijn studie in Leeuwarden heeft hij het afgelopen jaar ook nog tijd gevonden om de cursus voor UEFA B te volgen, welke hij binnenkort zal gaan afronden. Kortom,
 Roël is klaar voor een volgende stap en deze denken wij met elkaar gevonden te hebben in het trainen van de zeer talentvolle groep van JO-15-1. 

JO13-1
Dedmer Kraakman 
(26) is een nieuw gezicht binnen de Alcides jeugdopleiding. Hij zal komend seizoen trainer worden van de JO13-1. Dedmer woont in Boijl en als trainer was hij afgelopen seizoen actief bij de JO-15-1 van  VV Staphorst. Komend seizoen zal hij dus de in de 3dedivisie uitkomende JO-13-1 gaan trainen. Daarnaast maakt Dedmer komend seizoen deel uit van de 1eselectie van Alcides. 

Ondanks dat wij nog niet voor alle teams de namen van hun trainers bekend kunnen maken willen wij deze trainers alvast met u/jullie delen. Wij zijn blij dat zij meehelpen de spelers/speelsters beter te maken en jeugdopleiding verder vorm te geven. Wij wensen hen heel veel succes én veel plezier in het nieuwe seizoen. 
 
VTZ Alcides
Sven Zeeman & Gert-Jan Paulissen
vtz@alcides.nl