Trinitas E1 - Alcides E5


Vandaag moesten we aantreden tegen Trinitas, dit team hadden we voor de winterstop ook al eens ontmoet en toen was het een spannende wedstrijd die we met 8-6 hebben gewonnen. Dus we konden onze mouwen opstropen. Het was een vroegertje om half acht verzamelen bij de kantine en toen met de ogen op de waakstand langzaam richting Elsloo.
1e helft
We gingen goed van start en al snel was het Pien die de 0-1 in de touwen ramde, lang konden we echter niet genieten van de voorsprong want uit een leuke aanval maakte Trinitas 1-1. Alcides begon weer vol overgave aan de volgende aanval en het was Cas die de stand keurig op 1-2 bracht. We waren veel sterker en nog voor rust kwam dat in de score tot uitdrukking 1-3 door Quinn en Youness maakte de 1-4. De scheidsrechter floot voor het rustsignaal.
2e helft
Trinitas wilde zich niet zo maar naar de slachtbank laten leiden en kwam al snel op 2-4, we waren ff niet bij de les en Trinitas kreeg er zowaar weer vertrouwen in en kwam uit het niets terug tot 3-4 en 4-4 !!! Het zal toch niet gebeuren dat we hier punten laten liggen. Stefan pepte zijn mannen en dame nog een keer op en die schrokken ineens wakker en Younes zorgde met een mooi puntertje voor de 4-5, Boaz met een mooie curve bal maakte er 4-6 van. Trinitas zette nog een keer aan en maakt vlak voor tijd nog de “anschlusstreffer” 5-6 maar verder dan dat kwamen ze niet. De punten gingen in een niet al te beste wedstrijd toch mee naar Meppel.
Volgende week wacht ons thuis SJO OFW E1 en die hebben net zoveel punten als ons maar een iets minder doelsaldo. Het beloofd dus weer een spannende pot te worden en hopelijk spelen we dan weer wat beter dan afgelopen wedstrijd.
De Razende Reporter
Het fotoalbum is te bekijken in ons fotoalbum: Trinitas E1 - Alcides E5.