Twee versterkingen naar Alcides

en de selectie is compleet
 
Alcides heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de voetbalkwaliteiten van Lauwand Suleiman (26) en Wahid Shimeri (26).
 
De linksbenige verdediger Lauwand Suleiman komt over van Dieze West. De Zwollenaar speelde daarvoor onder andere voor Berkum en Zwolsche Boys.
 
Wahid Shimeri maakt de overstap van Nunspeet naar Alcides. Daarvoor speelde de Zwollenaar zes seizoenen voor Dieze west. De rechtsbuiten trof in zijn senioren carrière al 50 keer doel.
 
Behalve deze twee nieuwelingen zitten er volgend seizoen alleen maar (oude) bekenden bij de selectie.
Eric-Jan Lijzen heeft besloten om er toch nog een seizoen bij aan te plakken. Hij is ondanks z’n 36 jaar immers nog topfit. Wat inmiddels gelukkig ook weer gezegd kan worden van Dennis Blokzijl, die weer helemaal de oude is na z’n kruisband operatie.
Verder is de terugkeer van Martin Van ’t Ende midden in het seizoen niet een tijdelijke, maar blijft de waardevolle middenvelder ook volgend seizoen bij Alcides voetballen.
 
De rest van de selectie speelt bijna in zijn geheel dus ook volgend seizoen bij Alcides. Alleen van onderstaande spelers neemt Alcides afscheid. 
Tijdens het seizoen moest Bas Sibum helaas geblesseerd afhaken.
Bart Meijer gaat naar SVN ’69.
Roy Visscher zal de overstap maken naar GA Kampen.
Doelman Barry Ditewig gaat naar ONS Sneek en
Jeffrey Bosch heeft besloten te stoppen met voetbal.
 
Tenslotte nog onze jeugdige talenten uit de JO19-jeugd en het 2e elftal die zich gedurende dit seizoen aangesloten hebben bij het 1e,  zij zitten ook komend seizoen bij de 1e selectie .