Uitnodiging Thema-avond XXL

Op woensdag 1 april vindt in het MAC3PARK stadion in Zwolle een nieuwe editie plaats van de Thema-avond XXL.
De Thema-avond XXL is een exclusief event voor de dertig amateurverenigingen waarmee PEC Zwolle samenwerkt. Insteek van de avond is een inspirerend (inhoudelijk) programma met presentaties en workshops, waarbij de club de vertaalslag maakt naar de convenantverenigingen.
 
Net als bij de vorige editie volgt na het plenaire gedeelte een serie workshops op en buiten het veld. Voor deze workshops kan men zich inschrijven. De thema-avond is verenigingsbreed. Want ook aan de hoofdtrainers, voorzitters en de businessclubs van de convenantverenigingen is gedacht. Zo geeft trainer/coach John Stegeman een workshop voor alle hoofdtrainers en technisch manager Mike Willems en algemeen directeur Jeroen van Leeuwen doen datzelfde voor de voorzitters van onze convenantclubs. Arjan Jansen (directeur Regio Zwolle United) geeft een workshops aan leden van de businessclubs en sponsorcommissies.
 
Het volledige programma ziet er als volgt uit:
Programma woensdag 1 april
18.30 uur: Inloop MAC3PARK stadion
19.00 uur: Start plenaire gedeelte
19.45 uur: Eerste ronde workshops
20.30 uur: Pauze
20.45 uur: Tweede ronde workshops
21.30 uur: Plenaire afsluiting met hapje en drankje
22.15 uur: Einde avond
 
Alle informatie over de Thema-avond XXL is hier te vinden: 
https://peczwolle.nl/nieuws/nieuwe-thema-avond-xxl-bij-pec-zwolle.

Aanmelden
Aanmelden voor deze avond is kosteloos, maar enkel mogelijk voor personen die zijn aangesloten bij één van de convenantverenigingen van PEC Zwolle. Aanmelden kan t/m 27 maart via https://peczwolle.nl/thema-avond-xxl.
Na aanmelding ontvangt u uiterlijk een paar dagen voorafgaand aan de bijeenkomst een e-mail met de praktische informatie. Wegens de grote opkomst van de vorige editie is het raadzaam om tijdig in te schrijven. Toch verhinderd? Dan is afmelden verplicht. Voor een terugblik op de vorige editie klik hier: https://www.youtube.com/watch?v=cAuy1ScAQH0.
Het wordt zeer gewaardeerd als bovenstaande informatie binnen de eigen vereniging gedeeld wordt en bij de juiste personen terecht komt.
Tot slot; voor inhoudelijke vragen over de Thema-avond XXL en/of afmeldingen, verzoeken wij u om een e-mail te sturen naar Martijn Hollewand (coördinator samenwerkende amateurverenigingen) via mhollewand@peczwolle.nl.