Verslag 25 maart MO13-1 tegen Rouveen MO13-1

Zaterdagochtend, het is kwart over tien en een nieuwe herkansing tegen Rouveen. Na een goede bespreking boven kwam het er op aan dat we deze wedstrijd wel konden winnen. Na de warming-up begonnen we om kwart over elf aan de wedstrijd. Al snel komt er vanuit een corner van Nikay de 1-0 door Jacolijn. Niet laat daarna wordt er weer een corner genomen en komt Alcides op een voorsprong van 2-0 door een eigen doelpunt van Rouveen. We worden een beetje overmoedig en snel daarna komt Rouveen terug met 2-1. Na nog een paar mooie kansen van zowel Alcides als Rouveen komt er uiteindelijk een doelpunt uit voor Rouveen.

Ruststand, 2-2.

Na een goede bespreking en wat wijzigingen in de opstelling maken we ons klaar voor de tweede helft. Aan het begin van de tweede helft missen we een mooie kans.

Een gevaarlijke kans in het voordeel van Rouveen, goed verdedigd door Pien, corner Rouveen. Na veel kansen van Nikay zit er uiteindelijk toch een in, 3-2.

Eindstand is 3-2 mede door een paar mooie reddingen van Pien en Aymee.