Voetbalplaatjes actie AH Elzinga

Albert Heijn Elzinga in de Oosterboer gaat samen met MVV Alcides dit najaar groot uitpakken met een unieke voetbalplaatjesactie.

Voor het realiseren van deze actie zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en de teams. Deze foto’s worden gemaakt in de tweede week van september op de trainingsavonden. De planning voor het maken van de foto’s maken wij zo spoedig mogelijk bekend. Houd mail en website in de gaten.

Omdat er zo’n 600 foto’s gemaakt moeten worden, wordt er een strakke planning gemaakt. Maar omdat het voor een uniek voetbalboek van onze eigen vereniging is, verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking.

Portretrecht
Bij een dergelijke actie is het belangrijk dat wij onze leden attenderen op het portretrecht. Mocht iemand bezwaar hebben tegen het gebruik van de foto’s dan kan dat kenbaar gemaakt worden bij de activiteitencommissie van Alcides (activiteiten@alcides.nl).

Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij hebben dit bericht ook naar alle leden gemaild. Mocht je geen mail hebben ontvangen, dan hebben wij wellicht niet het juiste mailadres in ons bestand. Laat het ons dan ook even weten.

Met vriendelijke groet,
Activiteitencommissie MVV Alcides