Voetbalplaatjesactie!!

Beste leider,
Zoals wij voor de zomer hebben gecommuniceerd gaat Albert Heijn Elzinga in de Oosterboer samen met MVV Alcides dit najaar groot uitpakken met een unieke voetbalplaatjesactie.

Voor het realiseren van deze actie zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en de teams. Deze foto’s worden in de week van maandag 11 september gemaakt op de trainingsavonden. Een planning met tijdstippen tref je bijgaand aan.
Wil jij ervoor zorgen dat je team op het genoemde tijdstip klaarstaat en er netjes uitziet? Hiervoor gelden een aantal aandachtspunten:
- Foto’s worden gemaakt in de vergaderruimte boven de kleedkamers.

- Iedereen draagt de nieuwe voetbaltenues van 123Inkt.nl. Omdat de onderkant van de shirts zo mooi is shirts over de broekjes laten, verder geen andere shirtjes onder het voetbalshirt, mouwen naar beneden en kousen omhoog.
- Voor de meidenteams geldt dat ze op de teamfoto de gele shirts van 123Inkt.nl dragen en op de individuele foto’s een oranje shirtje (dit is afgestemd met de damesafdeling).
- We hebben een strakke planning, wil jij er als leider voor zorgen dat iedereen op tijd klaarstaat in de kleding, zodat het maken van de foto’s snel en soepel verloopt? Een aantal teams staat op hetzelfde tijdstip gepland, omdat dit niet anders paste, dan is het even een kwestie van op elkaar wachten. En qua planning ontkwamen we er ook niet aan dat een aantal teams een uurtje voor de training op de foto moeten.
- Mocht iemand absoluut niet kunnen dan is er op de vrijdagavond (19.30-20.30 uur) een extra mogelijkheid voor het maken van de individuele foto’s, niet voor teamfoto’s!
- Wil je de ouders attenderen op het portretrecht? Mocht iemand bezwaar hebben tegen het gebruik van de foto’s dan kan dat kenbaar gemaakt worden bij de activiteitencommissie van Alcides (activiteiten@alcides.nl).
Planning foto sessie alcides
Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen. 

Met vriendelijke groet,
Activiteitencommissie MVV Alcides