Voetbalschool MVV Alcides

Ook in deze moeilijke periode van Corona probeert Alcides haar jeugd zo veel mogelijk in beweging te laten komen door, naast zoveel mogelijk te genieten van voetbal, ook de kinderen zo goed mogelijk te laten ontwikkelen op het gebied van voetbal. Hierin is de voetbalschool een belangrijk onderdeel. Kinderen kunnen hierdoor hun technische vaardigheden vergroten. 
Alcides heeft jarenlang een succesvolle voetbalschool gehad. Dit succesvolle concept wordt door een enthousiaste groep weer opgepakt en daarom zijn we als club blij dat de voetbalschool weer van start gaat in het voorjaar van 2022. We hopen dat zoveel mogelijk jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van mini’s t/m JO13 mee willen doen en nog beter willen worden! De voetbalschool start vanaf vrijdag 4 maart. We zullen starten met een cyclus van 9 trainingen van 60 minuten. De trainingen bestaan voornamelijk uit voetbalactiviteiten met de nadruk op het verbeteren van de techniek. We maken gebruik van heel veel verschillende en uitdagende materialen, variatie in oefeningen, gediplomeerde en enthousiaste voetbaltrainers en zullen hierbij ondersteund worden met de kennis en ervaring van trainers van PEC Zwolle. Aan het eind van de cyclus merkt iedereen dat hij/zij beter is geworden.

➢   Wat kun je van ons verwachten:
➢   Focus op persoonlijke voetbalontwikkeling
➢   Een mooi voetbalschool shirt + certificaat
➢   Training van gediplomeerde en enthousiaste trainers + spelers van Alcides 1
➢   Trainen met veel verschillende materialen
➢   Je krijgt meer zelfvertrouwen tijdens wedstrijden door het verbeteren van je techniek

Wil je meedoen? Geef je dan snel op voor de voetbalschool van MVV Alcides! En vul het aanmeldingsformulier meteen in: https://forms.gle/vGFJK8mtya25KvXcA
De voetbalschool van MVV Alcides vindt plaats op: vrijdagmiddag van 17.30 – 18.30 uur op het hoofdveld. We starten op vrijdag 4 maart. De trainingsdata zijn: 
4 maart, 11 maart, 18 maart, 25 maart, 1 april, 8 april, 15 april, 22 april en 29 april 

De kosten voor de voetbalschool zijn 25 euro per persoon. Dit bedrag zal via automatische incasso geïnd worden. Vul daarom het bankrekeningnummer in op het aanmeldingsformulier en ga akkoord met de voorwaarden. 

Wij kijken er weer naar uit om de jeugd op een plezierige en veilige manier nog beter te laten worden in voetbal! 

Met sportieve groet, Organisatie voetbalschool MVV Alcides
 
Nog vragen of opmerkingen? Mail naar Allard_kuik@msn.com