Voorlopige indeling jeugd JO19

Beste FC Meppelers en Alcideanen,
 
Het seizoen 2021 – 2022 loopt ten einde. Veel teams hebben de competitie afgerond, een aantal teams spelen de laatste wedstrijden en toernooien. De zomervakantie komt er weer aan. Dit is dan ook weer het moment om de voorlopige indelingen voor het komend seizoen 2022-2023 met jullie te delen. We beginnen met de voorlopige indeling voor de sectie JO19. De indelingen voor de overige JO-teams volgen in de week na Pinksteren. 
 
De HJO’s en de sectieleiders van de beide verenigingen hebben getracht de voorlopige indeling zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen. Gedurende het seizoen is de ontwikkeling van de spelers gemonitord en dit dient als input voor de voorlopige indeling. Ook de input van de trainers heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld. Ondanks alle zorgvuldigheid kan het voorkomen dat een speler niet op de lijst staat of een speler staat wel op de lijst, maar voetbalt komend seizoen niet meer. Als dit het geval is of er zijn andere vragen, kunnen die gesteld worden aan de VTZ van Alcides (vtz@alcides.nl) of de Technische Commissie van FC Meppel. 
 
Het is nog goed om te benadrukken dat we werken met voorlopige selecties. De definitieve selecties worden voor aanvang van het nieuwe seizoen bepaald.
 
LINK NAAR INDELING

Wij wensen jullie alvast een fijne vakantie en veel voetbalplezier in het nieuwe seizoen. 
 
HJO’s en coördinatoren FC Meppel en Alcides