Voorlopige indeling JO onder- en bovenbouw 2023 - 2024Beste Alcideanen,
 
Aanstaande zaterdag is de SummerBreak, de traditionele afsluiting van het seizoen. Dit betekent ook dat de voorlopige indelingen van de JO-teams voor het komend seizoen 2023-2024 gedeeld worden. De commissies VTZ (inclusief scouting en HJO’s) en de jeugdcommissie hebben getracht de voorlopige indeling zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen. Gedurende het seizoen is de ontwikkeling van de spelers gemonitord en dit dient als input voor de voorlopige indeling. Ook de input van de trainers heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld.
 
De publicatie van de voorlopige indeling kan vragen oproepen. Ouders/verzorgers en/of spelers die vragen en/of opmerkingen hebben over de voorlopige indeling kunnen contact met ons opnemen via vtz@alcides.nl. Wij zullen dan proberen deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden of er wordt een afspraak gemaakt om de vraag/opmerking te bespreken. Als er onduidelijkheden of vragen zijn, maak dan ook gebruik van deze mogelijkheid. Dit kan veel ruis of onrust wegnemen. Ondanks alle zorgvuldigheid kan het voorkomen dat een speler niet op de lijst staat of een speler staat wel op de lijst, maar voetbalt komend seizoen niet meer. In zulke gevallen kun je ook een mail sturen naar vtz@alcides.nl.

Het is nog goed om te benadrukken dat we binnen Alcides werken met voorlopige selecties. We houden de ontwikkeling van de spelers nauwlettend in de gaten en mocht blijken dat het voor de individuele ontwikkeling van een speler beter is om bij een ander team te trainen/spelen, zullen we dat stimuleren.

LINKS NAAR INDELINGEN (ONDERBOUW EN BOVENBOUW)
JO onderbouw 2023 - 2024
JO bovenbouw 2023 - 2024

De komende periode wordt het kunstgras van veld 1 vervangen. Hierdoor is er geen veld beschikbaar om te trainen. Na de zomervakantie beginnen we weer met het nieuwe seizoen. Uiteraard zullen wij jullie daar tijdig over informeren. 

Rest ons jullie een leuke afsluiting van het seizoen en een fijne vakantie te wensen!
 
VTZ-jeugd, HJO’s en Jeugdcommissie