Voorlopige indeling JO onder- en bovenbouw

Beste Alcideanen,
 
Het seizoen 2020 – 2021 is helaas niet geworden wat we er allemaal van hadden gehoopt, weer een seizoen zonder structureel competitievoetbal. Gelukkig hebben veel jeugdteams gebruik gemaakt van de mogelijkheid om onderlinge partijen tegen andere Alcides-teams te spelen, zijn er mixtoernooien georganiseerd en hebben de trainers ervoor gezorgd dat trainingen zoveel mogelijk zijn doorgegaan. Gelukkig kunnen veel teams nog afsluiten met de wedstrijden van de Regiocup. Het seizoen loopt ten einde en we komen alweer in de buurt van de zomervakantie. Met de verwachting dat we volgend seizoen weer ‘normaal’ competitie kunnen spelen en ouders weer mogen komen kijken bij trainingen en wedstrijden, delen wij graag met jullie de voorlopige indeling van de JO voor het seizoen 2021 – 2022.
 
In samenwerking met VTZ en de jeugdcommissie hebben we getracht de voorlopige indeling zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen, daarbij hebben we gedurende dit seizoen meermaals de ontwikkeling van de spelers gemonitord. Ook de input van de trainers heeft hierbij een rol gespeeld. Het publiceren van een voorlopige indeling roept logischerwijs vragen op. Helaas is het i.v.m. de huidige Corona-maatregelen nog niet toegestaan om informatieavonden te organiseren. In plaats daarvan kunnen ouders/verzorgers en/of spelers, die vragen en/of opmerkingen hebben, contact met ons opnemen via vtz@alcides.nl. Wij zullen dan proberen deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden of er wordt een afspraak gemaakt. Ondanks alle zorgvuldigheid kan het voorkomen dat een speler niet op de lijst of een speler staat wel op de lijst, maar voetbalt niet meer. In zulke gevallen kun je ook een mail sturen naar vtz@alcides.nl.
 
Het is nog goed om te benadrukken dat we binnen Alcides werken met voorlopige selecties. We houden de ontwikkeling van de spelers nauwlettend in de gaten en mocht blijken dat het voor de individuele ontwikkeling van een speler beter is om bij een ander team te trainen/spelen, zullen we dat  stimuleren. 
 
Indeling onderbouw jeugd en niveau - seizoen 2021-2022
Voorlopige indeling 2021 - 2022_bovenbouw

Het is nu nog niet bekend wanneer de trainingen weer beginnen, maar uiteraard zullen wij jullie daar tijdig over informeren. 
Rest ons jullie nog een paar leuke wedstrijden in de Regiocup, een goeie zomer en fijne vakantie te wensen!
 
VTZ-jeugd
Jeugdcommissie