voorlopige teamindeling alcipel


 TEAMINDELING ALCIPEL
 
Voorlopige indeling meiden- en vrouwenteams seizoen 2017-2018
Veel mensen van FC Meppel en MVV Alcides zijn de afgelopen weken bezig geweest om de teamindeling voor het komende seizoen tot stand te brengen. Door de gezamenlijke trainingen van beide verenigingen is dit gelukt. Hierin hebben wij rekening gehouden dat elke speelsters recht heeft op voetbalplezier en –ontwikkeling. Dit is met de grootste mogelijk zorg gebeurd, waarmee wij elke voetbalster op haar eigen niveau ingedeeld hebben.
Hierbij de voorlopige indeling van onze meiden en vrouwen teams, met uitzondering van de MO15 teams.  De indeling van de MO15 laat nog heel even op zich wachten, maandag 26 juni is de laatste gezamenlijke training en wij zullen ons best doen ook voor deze meiden zo snel mogelijk de voorlopige indeling bekend te maken.
De definitieve indeling wordt bepaald na de bekerwedstrijden, medio september.
Trainers en Leiders zijn nog niet vermeld omdat we nog in gesprek zijn met aantal kandidaten, anderzijds zijn wij nog op zoek naar trainers en leiders voor de MO teams. Wilt/kunt u een rol vervullen in het team van uw dochter dan zouden wij dat zeer waarderen.
Zonder trainers en leiders kan er niet gevoetbald worden en wij kunnen het niet alleen !!
Belangstellenden kunnen zich aanmelden via: samenwerkingAlcidesFCMeppel@gmail.com
Wanneer er nog vragen of opmerkingen zijn over de teamindeling kunt u deze stellen via bovenstaand mailadres en wordt er een afspraak gemaakt.
Met sportieve groet,
Alcipel