voorlopige teamindelingen meiden/damesToelichting op voorlopige indeling
 
Met meer dan 200 meisjes en dames die nu al voetballen bij AlciPel is het maken van de teamindelingen een uitdagende klus.
Door miscommunicatie is de selectietraining MO19 niet doorgegaan. Zodra de voorlopige teamindeling MO19 klaar is, zal deze ook op de site geplaatst worden.
De indelingen van M013 t/m MO17 zijn met grote zorg door betrokkenen gemaakt. Dit betreft een voorlopige indeling van de teams.
 
Indeling
De indeling is gemaakt op basis van:
- prestaties tijdens de selectietraining. Meerdere trainers hebben tijdens deze training de  speelsters kunnen volgen.
- toelichting en adviezen van de huidige trainer(s) op de prestaties en ontwikkelingen van huidige seizoen.
 
Meerdere personen maken de indeling
Gezamenlijk zijn aan de hand van bovenstaand punten de leden van de Voetbal Technische Zaken en de trainers tot deze nieuwe indelingen gekomen..
Het is niet altijd mogelijk in alle gevallen aan alle wensen tegemoet te komen. Er is getracht een zo goed mogelijke indeling te maken, waarbij iedere speelster zich op haar eigen niveau kan ontwikkelen en met veel plezier bij AlciPel voetbalt.
Met andere woorden AlciPel probeert zo veel mogelijk in te delen op basis van kwaliteit en/of leeftijd. We houden altijd de optie open om speelsters die zich goed ontwikkelen gedurende het seizoen met een hoger team mee te laten trainen of geheel naar een hoger team te plaatsen.
Trainers en Leiders zijn nog niet vermeld omdat we nog in gesprek zijn met aantal kandidaten, anderzijds zijn wij nog op zoek naar trainers en leiders voor de MO teams. Wilt/kunt u een rol vervullen in het team van uw dochter dan zouden wij dat zeer waarderen.
Zonder trainers en leiders kan er niet gevoetbald worden en wij kunnen het niet alleen !!
Belangstellenden kunnen zich aanmelden via: samenwerkingalcidesfcmeppel@gmail.com
Wanneer er nog vragen of opmerkingen zijn over de teamindeling kunt u deze stellen via bovenstaand mailadres en wordt er een afspraak gemaakt.

Met sportieve groet,
Technische commissie AlciPel