VTZ - Update jeugdopleiding I

De afgelopen maanden hebben we de tijd genomen om gesprekken te voeren met onze huidige trainers. We zitten daarmee in de afrondende fase en kunnen dus langzamerhand de balans op gaan maken richting volgend seizoen. Met trots presenteren wij jullie dan ook deze week de stand van zaken als het gaat om de invulling van de trainers voor het seizoen 2021 – 2022. We trappen af met de leeftijdscategorie: JO13.

JO13-3: Vacature

Voor het komende seizoen zijn we nog op zoek naar enthousiaste en ambitieuze jeugdtrainers voor de JO13-3! De ontwikkeling en plezier van spelers en trainers staat in onze jeugdopleiding centraal. Mocht je daar enthousiast van worden? Dan zijn we op zoek naar jou! De jeugdopleiding van Alcides leent zich ook goed als stageplaats, dus ook daarvoor ben je van harte welkom! 
Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van jeugdspelers en daarnaast de kans krijgen om jezelf als trainer verder te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op via VTZ@alcides.nl.

JO13-2: Niek Koning en Marcel de Boer

 Niek is sinds een aantal seizoenen trainer in de jeugdopleiding van   Alcides. Hij is begonnen met training geven voor een stageplek, maar inmiddels vindt hij het zo leuk dat hij na z’n stage is gebleven als trainer! Dit seizoen heeft Niek ook al de JO13-2 onder zijn hoede en daar heeft hij een positieve ontwikkeling laten zien! 
Marcel is afgelopen seizoen begonnen als trainer van de JO14-2 en heeft het in het coronajaar daarmee niet altijd makkelijk gehad. Desondanks heeft het Marcel er niet van weerhouden om het beste er van te maken. Marcel heeft besloten om nog een jaar door te gaan als trainer en gaat in het nieuwe seizoen een mooi duo vormen met Niek. JO13-1: Xander Jager en Milan Klooster

Onlangs heeft u kunnen lezen dat Xander als speler zijn contract heeft verlengd bij de selectie van zondag 1, in navolging daarvan zijn wij blij te kunnen melden dat Xander ook verder gaat als trainer binnen Alcides. Dit seizoen is Xander verantwoordelijk voor de JO12-1 en daar heeft hij laten zien ook als trainer talentvol te zijn! Als jonge en ambitieuze trainer start Xander komend seizoen ook met de UEFA C opleiding, om zich als trainer nog verder te kunnen ontwikkelen!
Xander gaat net als dit seizoen weer een duo vormen met Milan Klooster. Milan is dit seizoen speler van de JO17-1 en als stagiair verbonden aan meerdere teams als trainer. De samenwerking is beiden goed bevallen, vandaar dat een vervolg logisch is!


Namens VTZ Jeugd Bovenbouw,
Gert-Jan Paulissen
Harry Ter Wal
Carl Furda
* Vragen, opmerkingen of ook trainer worden? Mail dan naar:  VTZ@alcides.nl