VTZ - Update jeugdopleiding IIIĀ 

De afgelopen maanden hebben we de tijd genomen om gesprekken te voeren met al onze huidige trainers. We zitten daarmee in de afrondende fase en kunnen dus langzamerhand de balans op gaan maken richting volgend seizoen. Met trots presenteren wij jullie dan ook deze week de stand van zaken als het gaat om de invulling van de trainers voor het seizoen 2021 – 2022. Met vandaag de leeftijdscategorie: JO17

JO17-3: Patrick Stotijn 

Dit seizoen zou Patrick eigenlijk trainer worden van de JO17-4. Door te weinig spelers moest dit team helaas opgeheven worden, waardoor Patrick geen team had om te trainen. Dankzij zijn flexibiliteit is Patrick aan de slag gegaan als trainer van de 15-3 en heeft dat goed opgepakt dit jaar! We zijn dan er dan ook zeer content mee dat Patrick volgend seizoen aanblijft als trainer en wel van de 17-3! 
We zijn nog wel op zoek naar een enthousiaste ouder of beginnende trainer die samen met Patrick het trainerschap van de JO17-3 op wil gaan pakken! Ben jij die persoon? En wil je bijdragen aan de ontwikkeling van jeugdspelers en daarnaast de kans krijgen om jezelf als trainer verder te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op via VTZ@alcides.nl.

JO17-2: Pieter Oosterbos en Yannick Timmer

We kennen Pieter sinds een aantal jaren als trainer van verschillende jeugd- en seniorenteams. Dit seizoen begonnen als assistent-trainer bij de JO13-1, maar in samenspraak met ons al vrij snel tot de conclusie gekomen dat zijn ambitie meer ligt bij de wat oudere leeftijdsgroepen! Vandaar dat hij dit seizoen al is in gesprongen als trainer van de JO17-2. Pieter heeft dit seizoen ook zijn UEFA C diploma mogen ontvangen!   
Net als dit seizoen zal Pieter weer een duo gaan vormen met Yannick. Yannick kennen we ook al langer als trainer en speler binnen Alcides. Yannick heeft aangegeven de samenwerking met Pieter als prettig te ervaren en zelf ook ambitieus te zijn als trainer. Op dit moment moet Yannick i.v.m. werk nog keuzes maken in zijn tijdsbesteding, waardoor wederom een samenwerking met Pieter het beste is! 


JO17-1: Roël Zelhorst en Paul Posthumus

De ontwikkeling van Roël als trainer is als een vogelvlucht gegaan, met als kers op de taart: het halen van zijn UEFA B diploma. Deze ontwikkeling is bij ons uiteraard ook niet onder de radar gebleven en zijn dan ook blij dat we Roël als trainer hebben kunnen behouden voor de club. Volgend jaar wacht er voor hem een uitdaging als trainer van de JO17-1!
Naast Roël is komend seizoen ook Paul Posthumus trainer van de JO17-1. Paul heeft zich binnen Alcides gemanifesteerd als een bevlogen en enthousiaste trainer. In die hoedanigheid was hij afgelopen seizoen trainer van JO11-1 en JO14-1 en heeft hij ook nog voor ons ingevallen bij de JO17-2. Paul heeft te kennen gegeven dat hij na het halen van zijn UEFA C, zich verder wil ontwikkelen als trainer. Een mooie stap om dit in samenwerking met Roël het trainerschap op te pakken! 
 
 Namens VTZ Jeugd Bovenbouw,
Gert-Jan Paulissen
Harry Ter Wal
Carl Furda 
* Vragen, opmerkingen of ook trainer worden? Mail dan naar:  VTZ@alcides.nl