VTZ- Update jeugdopleiding IV

De afgelopen maanden hebben we de tijd genomen om gesprekken te voeren met al onze huidige trainers. We zitten daarmee in de afrondende fase en kunnen dus langzamerhand de balans op gaan maken richting volgend seizoen. Met trots presenteren wij jullie dan ook deze week de stand van zaken als het gaat om de invulling van de trainers voor het seizoen 2021 – 2022. Met vandaag de leeftijdscategorie: JO19

JO19-5:  Vacature  

Voor het komende seizoen zijn we nog op zoek naar enthousiaste en ambitieuze jeugdtrainers voor de JO19-5! De ontwikkeling en plezier van spelers en trainers staat in onze jeugdopleiding centraal. Mocht je daar enthousiast van worden? Dan zijn we op zoek naar jou! De jeugdopleiding van Alcides leent zich ook goed als stageplaats, dus ook daarvoor ben je van harte welkom! 
Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van jeugdspelers en daarnaast de kans krijgen om jezelf als trainer verder te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op via VTZ@alcides.nl.

JO19-4:  Vacature 

Voor het komende seizoen zijn we nog op zoek naar enthousiaste en ambitieuze jeugdtrainers voor de JO19-4! De ontwikkeling en plezier van spelers en trainers staat in onze jeugdopleiding centraal. Mocht je daar enthousiast van worden? Dan zijn we op zoek naar jou! De jeugdopleiding van Alcides leent zich ook goed als stageplaats, dus ook daarvoor ben je van harte welkom! 
Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van jeugdspelers en daarnaast de kans krijgen om jezelf als trainer verder te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op via VTZ@alcides.nl.

JO19-3: Willem Spraakman & vacature  

Willem kennen we binnen onze club als scheidsrechter en assistent-scheidsrechter bij ZO1 en ZA1, maar daarnaast is Willem ook al enkele jaren trainer van de oudere leeftijdscategorieën in de jeugd en lagere seniorenteams. Ook voor komend seizoen gaat Willem weer door als trainer en wederom bij de  ST FC Meppel/Alcides JO19-3.
We zijn nog wel op zoek naar een enthousiaste ouder of beginnende trainer die samen met Willem het trainerschap van de JO19-3 op wil gaan pakken! Ben jij die persoon? En wil je bijdragen aan de ontwikkeling van jeugdspelers en daarnaast de kans krijgen om jezelf als trainer verder te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op via VTZ@alcides.nl.

JO19-2: Rene Mones en Paul van der Tuuk

Dit seizoen zou voor Rene een soort ‘sabbatical’ zijn geweest. Hij wilde even een jaar een stap terug doen als trainer en wel wat voor ons willen betekenen binnen de scoutingsafdeling. Door omstandigheden kwam dit seizoen de positie als trainer van ST FC Meppel/Alcides JO19-2 vrij en hierop hebben wij Rene gevraagd om hier in te springen, met succes! De samenwerking wordt als zeer prettig ervaren, waardoor een verlenging voor volgend seizoen niet meer dan logisch is! 
Naast Rene hebben we ook Paul van der Tuuk vast weten te leggen als trainer van de ST FC Meppel/Alcides JO19-2. In het verleden is Paul speler geweest van onze ZO1 en ZO2 selectie en de afgelopen jaren combineerde hij het training geven van jeugdteams, met het zelf voetballen bij VV Steenwijk. Na een aantal langdurige blessures heeft Paul aangegeven zich meer te willen focussen op het training geven! Een eerste stap hierin is het halen van zijn UEFA C diploma.

JO19-1: Christiaan Akse en Jan Theunissen

Voor het vijfde seizoen op rij zal Christiaan Akse de trainers zijn van de JO19-1 van de ST FC Meppel/Alcides. De afgelopen jaren heeft Christiaan bewezen goed te functioneren met deze leeftijdscategorie. Voor het eerst heeft dit team afgelopen seizoen in de 2edivisie gespeeld, helaas is het seizoen voortijdig gestaakt. Volgend seizoen wacht voor Christiaan wederom de uitdaging in deze divisie!
Na de overstap van Eric Barth naar de staf van ZO1 moesten we op zoek naar een waardige vervanger, die hebben we gevonden in de persoon van Jan Theunissen! Jan is geen onbekende binnen Alcides en is in het verleden ook betrokken geweest bij de samenwerking tussen FC Meppel en Alcides bij de JO19-2. Jan heeft zich een tijdje in de luwte begeven op trainersgebied. We zijn blij dat hij een duo gaat vormen met Christiaan het komende seizoen! 
 
Namens VTZ Jeugd Bovenbouw,
Gert-Jan Paulissen
Harry Ter Wal
Carl Furda
* Vragen, opmerkingen of ook trainer worden? Mail dan naar:  VTZ@alcides.nl